Fantastische laatste training najaarscursus!

In Matchfit Nieuws by Amy Visser0 Comments

Wat was het weer genieten afgelopen zondag! Met veel inzet en strijd gaven de jongens gister alles wat ze hadden bij de laatste training. Bij de verschillende onderdelen konden veel punten behaald worden. We begonnen met een sprintduel en kappen & draaien met bal, waarin het er al meteen fanatiek aan toe ging. Vervolgens sloten we af met back of the net en 1-tegen-1. De duels waren vol enthousiasme, fel en fanatiek om uiteindelijk met de winst ervan door te gaan. Back of the net was enorm spannend en het juichen van de spelers én de ouders als er gescoord werd was prachtig om te zien.

Iedereen heeft er enorm hard voor gestreden, en Damian en Landon waren uiteindelijke de terechte winnaars!

Na afloop hebben we in de kantine afgesloten met wat eten en drinken, de prijsuitreiking én natuurlijk de ontwikkelingspaspoorten. Iedereen was nieuwsgierig naar wat de trainers over hen hadden opgeschreven. Op elk paspoort stond een verbeterd, nog te ontwikkelen en sterk punt. Op deze manier kunnen de spelers ook na de cursus nog werken aan hun goede en minder goede eigenschappen.

Wij hebben onwijs van jullie genoten tijdens deze cursus, prachtig om te zien welke stappen er gemaakt zijn in 10 weken tijd. We hopen jullie graag terug te zien bij de volgende cursussen!

Wil je graag (verder) werken aan je skills als voetballer tijdens de rustige winterperiode? Meld je dan aan voor de zaalcursus! Tien trainingen lang in de zaal werken aan je techniek zodat je straks op het veld weer kan knallen. De proeftraining is op 17 december van 12.00 tot 13.30 in sportzaal Oudorp. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@matchfit.nl met je naam, leeftijd en club.

Leave a Comment