Inschrijven is weer mogelijk!

In Matchfit Nieuws by Amy Visser0 Comments

Zondag 9 september gaan we weer van start met de proeftraining voor de najaarscursus. De najaarscursus bestaat uit 10 trainingen van minimaal 75 minuten. Deze trainingen zijn erop gericht om de basistechniek van ieder individu te verbeteren, op zijn of haar eigen niveau én onder maximale weerstand. De nadruk ligt hierbij op trainen met hoge intensiteit en met bal, waarbij we het plezier ook zeker niet uit het oog verliezen. Voor meer details over onze visie en de voetbalschool zie het kopje ‘Informatie’.

Weet je al zeker dat je je wilt aanmelden, dan kan dit natuurlijk meteen door je op te geven via www.matchfit.nl/winkel
Wil je graag een keer vrijblijvend meedoen om te kijken of Matchfit wat voor je is, dan kan dat door een mailtje te sturen naar info@matchfit.nl met je naam en leeftijd.

PS. Onder de eerste 15 aanmeldingen voor de cursus verloten wij een mooie prijs, zorg dus dat je er snel bij bent

Leave a Comment