Matchfit start MEIDENCURSUS!

In Matchfit Nieuws by Amy Visser0 Comments

Op zondag 3 maart is er een GRATIS proeftraining op de velden van AFC’34. De meidenvoetbalschool is voor alle speelsters die graag extra willen trainen binnen een vertrouwde leeromgeving. Net als bij de andere activiteiten van Matchfit staan individuele ontwikkeling op eigen niveau en plezier centraal. De trainingen staan onder leiding van Amy Visser en Lotte Winder. Amy Visser is in bezit van TC3 en trainster van VV Alkmaar MO15. Daarnaast heeft zij meer dan 70 wedstrijden in de Vrouwen Eredivisie gespeeld voor Telstar en VV Alkmaar. Lotte Winder is ook in het bezit van TC3 en traint de O10-2 van AFC’34. Daarnaast is zij voor haar ALO-opleiding werkzaam bij de Ajax Vrouwen.

Aanmelden voor de proeftraining kan door een mailtje te sturen naar info@matchfit.nl met je naam, leeftijd en voetbalteam. Aanmelden voor de cursus kan onder het kopje ‘Aanmelden’.

Leave a Comment