Clinics en kinderfeestjes

Matchfit Clinics

Lijkt het je leuk om met jouw team een training van ons te krijgen?
Wij hebben ervaring met verschillende leeftijdsgroepen bij zowel jongens als meiden.
Een hele dag plannen voor uw vereniging met clinics van Matchfit? Alles is mogelijk!
Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken en uw team/club een onvergetelijke ervaring te bezorgen!
Matchfit Kinderfeestjes

Het is bijna zover, je wordt weer een jaartje ouder en je wilt je vriendjes en vriendinnetjes trakteren op een leuk feestje! Eens wat anders dan naar het zwembad of de bowlingbaan? Maak er een onvergetelijke verjaardag van met jouw eigen voetbalfeestje! Jij, jouw vriendjes en jouw vriendinnetjes krijgen op speelse wijze een voetbaltechniektraining, met uiteraard ook leuke spelletjes en wedstrijdjes. Talent of niet, verliezen of winnen, het maakt niet uit, want een gezellige middag wordt het zeker.

Het voetbalfeestje is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, want ook voor de kleinste spelers is voetballen goed vermaak. De prijs voor het basis-kinderfeestje is €75. Dit is voor  een training van anderhalf uur voor maximaal 8 kinderen, chips en drinken en een cadeautje voor de jarige. Voor elke extra deelnemer rekenen wij €10.

Naast het basis-kinderfeestje bieden wij meerdere opties om het feestje uit te breiden of op te leuken. Denk hierbij  aan voetbaldiploma’s voor iedere deelnemer, een aandenken voor iedere deelnemer of een shirt met de naam van de jarige.
Zelf een leuk idee? Andere wensen zijn uiteraard ook bespreekbaar.

Interesse?

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie naar info@matchfit.nl