Het Team

Jurgen Metselaar

Jurgen is 28 jaar en woonachtig in Alkmaar. Hij heeft het CIOS afgerond waar hij uitstroomde in het hoofdkeuzevak Voetbal. Daarnaast heeft hij zijn UEFA B trainersdiploma behaald. In het verleden was hij werkzaam bij SVW’27, hij heeft hier de C1, B1, F1 en C2 getraind en ook was hij hier Hoofd Jeugdopleiding van de D-, E- en F-pupillen.

Momenteel is hij voor het vierde seizoen actief als trainer bij AFC’34. De afgelopen 3 jaar als trainer van de O15-1 (1e divisie/2e divisie) en coördinator voetbalschool en dit seizoen als trainer van de O17-1. Daarnaast is hij ruim drie seizoen werkzaam geweest bij AZ als trainer van de AZ Voetbalschool en assistent van de O13. Ook heeft hij ervaring op mogen doen bij meerdere teams van de jeugd van Ajax.

Met techniektrainingen heeft Jurgen jarenlange ervaring. Hij is al ruim 10 jaar werkzaam voor ProCamp voetbalkampen en ook is hij trainer geweest bij onder meer SoccerX en Balcontrole.

“Succes bepaal je lekker zelf!”Weight Lifting Class

Amy Visser

Amy is 25 jaar oud en woont in Alkmaar. Na het behalen van de hbo-opleiding Sport, Management en Ondernemen is zij nu als pedagogisch medewerkster werkzaam bij Kindercentra Rollebol bij de sport buitenschoolse opvang. Door deze opleiding en werkzaamheden heeft zij al veel ervaring opgedaan in het organiseren en begeleiden van verschillende (voetbal)activiteiten gericht op kinderen. Tijdens haar studie heeft ze het UEFA C trainersdiploma gehaald. Amy heeft trainerservaring opgedaan bij SVW’27 JO15-1, MO15-1 en MO17-1 bij AFC’34, O15 van VV Alkmaar en momenteel als trainster van de academie van VV Alkmaar.

 

Ervaring met het geven van techniektraining heeft ze opgedaan bij ProCamp voetbalkampen en voetbalschool Balcontrole. Daarnaast heeft Amy ervaring met voetbal op profniveau, waarbij zij 3 jaar op het veld in de Vrouwen Eredivisie heeft gespeeld bij Telstar en VV Alkmaar. Ook heeft ze al 4 jaar in de Eredivisie Zaal gespeeld, waar ze dit seizoen ook weer actief in is. Ook speelt ze in de Topklasse bij DSS in Haarlem.

 

“Work hard in silence, let success make the noise!”