Over matchfit

Matchfit Data


Zaalcursus 2020-2021

13 december gratis proeftraining
20 december
3, 10, 17, 24 en 31 januari
7 en 14 februari

Tijdstip: 10:00-11:00
Locatie: Sportzaal Oudorp (Wijkcentrum de Oever), Amstelstraat 1 te Alkmaar

– Een cursus bestaat uit 8 trainingen van een uur.
– Het tarief voor de zaalcursus inclusief kleding is €109,95.
– Het kledingpakket van JAKO bestaat uit een shirtje, broekje en sokken.
– Het tarief voor de zaalcursus zonder kleding bedraagt €89,95.
(dit is alleen geldig bij bezit van het Matchfit-tenue)

De data zijn onder voorbehoud.

Matchfit tarieven

Veldcursus

De veldcursus zal medio maart 2021 weer van start gaan op de velden van AFC’34.

– De veldcursussen vinden plaats op de velden van AFC’34 (natuurgras, kunstgras en gravel)
– De kosten voor de 1e cursus inclusief kledingpakket bedragen €109,95.
– Het kledingpakket van JAKO bestaat uit een shirtje, broekje en sokken.
– Een cursus bestaat uit 10 trainingen van een uur en een kwartier.
– Het tarief voor een vervolgcursus zonder kledingpakket bedraagt €89,95. (dit is alleen geldig bij bezit van het tenue)

Weight Lifting Class

Waarom Matchfit

De basistechniek van ieder individu staat tijdens de trainingen centraal. Deze basistechnieken worden elke week getraind zodat deze toegepast kunnen gaan worden op een hoger weerstandsniveau, door elke deelnemer steeds uit te dagen kunnen zij elke week het maximale uit zichzelf halen. Ook schenken wij veel aandacht aan de bewegingsscholing, omdat wij vinden dat de goed bewegende sporter ook een betere voetballer zal zijn. Springen, sprinten, wenden & keren horen allemaal bij voetbal, dit zal dan ook getraind worden.
Onze gediplomeerde trainers stellen hiervoor de juiste randvoorwaarden en geven veel individuele aandacht en feedback zodat iedereen zich kan ontwikkelen. Elke training zal worden afgesloten met kleine partijtjes of wedstrijdvorm, zodat alle wat geleerd is ook kan worden toegepast.

Oprichting Matchfit

Meerdere onderzoeken tonen aan dat kinderen steeds minder buitenspelen en meer binnen zitten te gamen. Hierdoor spelen ze minder voetbal op straat en op pleintjes, en dat is terug te zien in de techniek van de spelers. Daarnaast trainen sommige voetballers maar 1 keer per week doordat ze niet in een selectieteam zitten. Dit zorgt ervoor dat voetballers minder individuele aandacht krijgen en er tijdens de geringe trainingstijd te weinig aandacht kan worden besteed aan de basistechnieken.

Voetbalschool Matchfit is opgericht om aan de behoeften van deze spelers te voldoen, terug naar de basis door voornamelijk individueel en mét bal te trainen. Door de hoge intensiteit die wij bereiken in de trainingen maken wij optimaal gebruik van de tijd waarbinnen wij trainen. Door te wisselen in ondergronden en balmaten dagen wij de deelnemers uit om elke keer te moeten schakelen binnen hun motorische vaardigheden.